Most úgy érzem, hogy sokáig állok egy lépcsőfokon...már nagyon mennék tovább...de valamiért itt kell még álljak. 

Még valamit meg kell tanulnom ezen a lépcsőfokon, még valamit meg kell lássak... 

Nem volt nehéz idáig feljutnom.... viszonylag könnyen vettem a fokokat.... bár volt ami nagyobb falat volt. 

Az is igaz, hogy a végét még nem látom.... még homályba vész.... sem nem hosszú sem nem rövid... csak nem látszik. 

Igen..ilyenek a lépcsők...ilyenek ...néha könnyebben lehet haladni rajtuk, máskor meg nem engednek tova... 

..de így legalább vissza tudok nézni...néha elmélyedni, hogy honnan indultam, mennyit tettem meg és azt milyen áron. Mennyi idő alatt, és milyen terheket hagytam hátra....

Nagyon azonban nem szeretek a múlton rágódni...mert nagy értelmét nem látom. A múltba nem tudok radírt vinni, hogy megmásítsak dolgokat, a jövőt meg nem tudom meglépni a MOST nélkül. 

Nem egyszerű, viszont a kíváncsiság hajt , hogy a mát ismerjem meg... A mai napban is van mindig egy kicsi csoda. Minden pillanatban ott van egy kis érzelem, egy apró villanás, ami olykor hálát , olykor alázatot mutat. 

Azt megtanultam, hogy a megérzéseim fontos terelők lehetnek az úton, amin járok.... mert mikor érzem a fájdalmat, mikor érzem, hogy valami nem kerek...akkor általában be is bizonyosodik, hogy a rendszerben hiba keletkezett. 

Hiba.., ami útmutatás lehet, vagy éppen egy hasznos ki nem mondott tanács...fül kell, hogy meghalljam és szem, hogy meglássam. 

Most ezen dolgozom...mert jelenleg nem látom a fától az erdőt... néha elvész az értelem és a helyét felváltja a monoton önfejlesztés.... de ez így nem helyes.

Meglátni az értelmet, megkeresni a TUDATOSSÁGOT a dolgokban , és átélni rendes érzelemmel a most-okat ez az, amit talán úgy vittem véghez mostanában, ahogy az szükséges. 

Rájönni, beismerni a tévedést, a hibákat nagy erény.... tenni ellene, vagy éppen érte CSODA.

A bejegyzés trackback címe:

https://hopesugar.blog.hu/api/trackback/id/tr755300474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása