thehope 2013.06.23. 08:07

Éjjeli pillangó

Éjjel megint nagyon kevés alvás jutott. Arra ébredeztem folyamatosan, hogy a mellkasom olyan csapdába esett, ami tele van fájdalommal. Szúr, nyom, terhel...ezek a legjobb szavak.

Lejöttem az emeletről...hogy hagyjam a fiúkat aludni.... és lefeküdtem a kanapéra..... Egyszer csak jött egy sugallat, hogy NEM ! Elég volt...az egész napos fekvésből...elég volt , mert úgy is fáj, meg így is, hogy a mást teszek napközben.

Mindegy.

Közben, próbálom agyban megfordítani a folyamatot..... tán, még örülök annak, hogy fáj, mert legalább érzem, hogy dolgozik a szer, és öli a buta sejteket.... Igen... a fájdalomból muszáj kitörni, úgy, hogy az ember a jót látja belőle.

Akármennyire sem tudok 5 métert megtenni úgy, hogy ne fáradjak el...de hiszem, hogy ez napról napra könnyebb lesz, ha megerőszakolom magam...persze csak finoman...betartva a saját korlátaimat...

Most lehűlt a levegő...talán ezért is kaptam erőre kissé.

Reggel kaptam egy üzenetet....amit nagyon köszönök....egy sor volt csupán...de erőt adott...

Menni kell tovább, nincs más alternatíva..egyszerűen nincs!

Isten és a család, barátok velem vannak, nem szabad nem észrevenni ezeket a pozitív forrásokat.


Persze, lelkileg kell felkészüljek arra, hogy a következő tesztkezelés vagy kemo is fájdalmat fog okozni... de örülhetek annak, hogy 9 hónapig nem fájt semmim. Most is csupán a mellkasom... de, hiszek benne, hogy a tesztkezelés rendet tesz, még ha ez fájdalommal is jár.

A fájdalom egy igen érdekes része az életemnek.... meg lehet tanulni vele együtt élni...és meg lehet tanulni vele egy ideig élni és utána egészségesen. Rajtam múlik, melyiket választom.

Bevallom, hogy tényleg nehezebb így az út....de nem járhatatlan!

"Amikor ülsz, ülj, amikor állsz, állj , bármit csinálj, csak ne inogj!"

Dan Millman

A bejegyzés trackback címe:

https://hopesugar.blog.hu/api/trackback/id/tr145374066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása